google-site-verification: google2e8b125e583d9679.html

Grindr – Hoe werkt het dentro de was het veilig?

Grindr try een populaire app voor homoseksuele mannen om elkaar te ontmoeten voor een go out out of om een vaste mate te vinden. Je kunt Grindr alleen gebruiken op je mobile phone out of tablet, require emergency room is geen site die je found een gewone internet browser kunt benaderen. Emergency room is wel een site, maar deze geeft alleen informatie over de app die je kunt downloaden. Grindr try wereldwijd de bekendste datingapp voor homoseksuele mannen.

Grindr is actually een matchmaking application pass away zich speciaal richt op homoseksuele en biseksuele mannen. Zij kunnen through de- application in contact komen satisfied gelijkgestemde mannen pass away zich op dat minute when you look at the hun directe omgeving bevinden. De locatie van gebruikers wordt bepaald aan de- hands van geolocatie thru de cellular phone. De- software kan dan ook allen op een telefoon worden gebruikt. Er zijn versies voor Fruit (iOS), Android os en Blackberry. De- app werd gelanceerd last year when you look at the de- Verenigde Staten. Een paar jaar afterwards try de application wereldwijd een succes came across ruim 4 miljoen gebruikers waarvan er ruim anderhalf miljoen dagelijks de- app gebruiken.

Grindr within the Europa

Inside the Europa try Grindr gemiddeld populair. In the Londen heeft de application ongeveer fans, waarmee Londen als stad de- meeste gebruikers heeft. In the Nederland hebben ongeveer personen op Grindt een profiel aangemaakt. Dat was niet veel als je het vergelijkt found andere relationships applications en other sites. Hier staan vaak tienduizenden profielen op, maar hierbij moet wel worden opgemerkt dat veel matchmaking programs en –websites toegankelijk zijn voor iedereen durante niet alleen voor homo mannen.

Hoe werkt Grindr?

Als je de- application opent zie je profielfoto’s van medegebruikers. Sommige foto’s staan dichtbij, andere verder weg. De dichtstbijzijnde zijn personen pass away zich from inside the je directe omgeving bevinden. Hoe verder weg de foto op het scherm staat, hoe verder weg deze persoon op dat moment are. Je kunt een profielfoto aanklikken en vervolgens fulfilled deze persoon chatten. Jullie kunnen ook foto’s durante video’s uitwisselen. Je kunt als je dat wilt je huidige locatie doorgeven aan degene satisfied wie je during the gesprek curved. Dit try natuurlijk erg handig als jullie willen afspreken.

Aanmelden

Aanmelden was vrij simpel. Je voert je elizabeth-mailadres into the, kiest een wachtwoord en voert je leeftijd during the. De software is alleen toegankelijk voor meerderjarigen van 18 jaar of ouder. Vervolgens kun je within the de application je profiel aanvullen met een foto durante meer informatie more than jezelf zodat andere gebruikers kunnen lezen fulfilled wie ze te maken hebben. Dit maakt het vinden van een leuk get in touch with natuurlijk een stukje makkelijker.

Zoek naar dates when you look at the de buurt

Grindr gebruikt de locatiebepaling van je smartphone. Dus als je een avondje gaat stappen when you look at the een andere stad, dan kun je aan de- give van je locatie zoeken naar mensen die het misschien leuk vinden om found jou op stap te gaan. Deze manier van daten was vrij populair, vandaar dat Grindr ook zo snel zo populair was geworden. Je kunt through de- app een snelle afspraak maken om elkaar bij voorbeeld in een kroeg off dansgelegenheid te ontmoeten. Zo heb je als je geluk hebt binnen korte tijd een leuke afspraak geregeld. From je uiteindelijk een relatie came across deze persoon begint moeten jullie natuurlijk helemaal zelf weten. Grindr wordt zowel voor eenmalige schedules als voor het vinden van ene lover gebruikt.

Miljoenen gebruikers

Grindr heeft sinds de- lancering in ’09 inmiddels miljoenen gebruikers. Inside the de- Versus zitten de meeste gebruikers, ruim anderhalf miljoen. Within the Europa try Londen de stad met de meeste gebruikers, ruim . When you look at the Nederland ligt het aantal personen dat zich bij Grindr heeft aangemeld fors lager, het aantal gebruikers wordt geschat op 15 youngster . De- software wordt niet alleen home homo mannen gebruikt, maar ook doorway biseksuele mannen pass away naast hun relatie satisfied een vrouw ook zo af durante toe een big date found een vrouw willen hebben. Dit kan uiteraard leiden child flinke problemen, wanted deze groep houdt het get in touch with satisfied mannen vaak geheim.

Toegankelijk voor biseksuele mannen

Grindr are ook populair omdat het toegankelijk try voor biseksuele mannen. Dit zijn vaan mannen pass away een vaste relatie met een vrouw hebben. Soms zijn ze getrouwd durante hebben ze een gezin. Maar ondanks dat ze vaak oprecht van hun vrouw houden, zijn emergency room ook homoseksuele gevoelens. Veel mannen komen daar niet graag voor uit. Dan was Grindr natuurlijk een prima oplossing. Je kunt zonder dat het opvalt een afspraak fulfilled een andere homoseksuele kid regelen. Het in het geheim moeten afspreken maakt het voor veel mannen alleen nog maar spannender.

Snel contacten leggen

Een belangrijk voordeel van Grindr is actually dat je snel een go out kunt regelen. Als je een weekendje within the een resort verblijft inside een willekeurige stad kun je thru de- software zien out of emergency room homoseksuele mannen in de buurt zijn waar je eventueel mee kunt afspreken. Dit werkt vaak sneller dan dat je when you look at the een voor jou onbekende omgeving op zoek moet naar een homobar. Into the veel landen rust een taboe op homoseksualiteit en daar zal je dus geen openlijke homobars vinden.

Vooral mannen pass away in the een land wonen waar homoseksualiteit verboden try out-of inside the ieder geval niet into the het openbaar mag worden getoond maken graag gebruik van Grindr. Through de- software kunnen ze redelijk anoniem came across een andere kid afspreken. Ontmoetingen pass away during the het diepste geheim moeten plaatsvinden zijn natuurlijk niet echt leuk, maar helaas is actually het voor sommige homoseksuelen https://datingmentor.org/pl/wooplus-recenzja/ nog steeds de- dagelijkse realiteit.

Wat kost een lidmaatschap bij Grindr?

Inschrijven is gratis en je magazine zo lang je wilt gratis top blijven. Wil je gebruik maken van more functies, dan zijn er dos verschillende soorten lidmaatschappen.